Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ - ΤΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ

[Όνομα πατέρα]  κατοίκου Αθηνών, οδός ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ αρ. …., ΧΧΧΧΧΧΧ.


ΚΑΤΑ

[Όνομα μητέρας], κατοίκου Αθηνών οδός ΜΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αρ. …., ΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, ατομικώς και ως ασκούσα την επιμέλεια, των ανήλικων τέκνων μας [Ονόματα παιδιών].
         
***********
Με την καθής τελέσαμε στις 10-6-199.. νόμιμο θρησκευτικό γάμο πρώτο και για τους δυο μας στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμoνα Άνω Καλαμακίου Αττικής, κατά τους θείους και ιερούς κανόνες της Ανατoλικής
ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας, από τον οποίο αποκτήσαμε δύο (2) τέκνα, θήλεα δίδυμα, που γεννήθηκαν στις 28-6-9.., ηλικία, σήμερα 11 ετών, [Ονόματα παιδιών].
Σκοπός και επιδίωξη μου με το γάμο αυτό ήταν η δημιουργία μιας καλής οικογένειας που να στηρίζεται στην αγάπη, την αμοιβαία κατανόηση και την κοινή προσπάθεια για αρμονική ζωή. Στην αρχή της έγγαμης συμβίωσης μας και για τα τρία περίπου πρώτα χρόνια ζήσαμε ειρηνικά και με σχετική συζυγική αρμονία. Στη συνέχεια, όμως, άρχισαν οι μεταξύ μας διαφωνίες και οι διαφορετικές αντιλήψεις στην αντιμετώπιση των θεμάτων της έγγαμης συμβίωσης μας, που σταδιακά οδήγησαν στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ μας και μια ψυχρότητα, οπότε στις 16-2-20…., υποβάλαμε την από 16-2-20…. κοινή αίτηση λύσεως του γάμου μας με συναινετικό διαζύγιο, που συζητήθηκε στις 16-2-20…. ενώ από τις 14-2-20….. αποχώρησα από τη συζυγική οικία. Η δεύτερη συζήτηση προσδιορίστηκε τις 9-11-20…. στο. Μ. Π. Α., αλλά δεν έγινε ποτέ.

Στις 14-2-20…. υπεγράφη μεταξύ μας το με ίδια ημερομηνία ιδιωτικό συμφωνητικό ( το οποίο επικυρώθηκε με την αρ.1139/01 απόφαση του (Μ. Π. Α.), με το οποίο η καθής αναλάμβανε την επιμέλεια των δύο ανηλίκων τέκνων μας, μετά της οποίας θα συμβιούσαν αυτά στην κατοικία της. Με την με αρ. 4975/2005 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών λύθηκε αμετάκλητα ο μεταξύ μας γάμος. Ήδη από την υπογραφή του παραπάνω ιδιωτικού συμφωνητικού και μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει οι συνθήκες διαβίωσης των τέκνων μας προς το χειρότερο και κινδυνεύει άμεσα η  σωματική και ψυχική τους ισορροπία και ανάπτυξη.      
Εδώ και πέντε περίπου χρόνια δηλ. στα μέσα του 2005 τα παιδιά
άρχισαν να εκφράζουν δυσαρέσκεια στη συμβίωση με τη μητέρα τους. Τα καλοκαίρια από το 2006 και μετά τα παίρνω εγώ από αρχή Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου διότι μου το ζητούσαν τα παιδιά διότι ήθελαν περισσότερο χρόνο μαζί μου γιατί δεν περνούσαν καλά με τη μητέρα τους παραπονούμενα ότι τα χτυπούσε και τα έβαζε συνέχεια τιμωρία. Όταν έκαναν φασαρία τα ξαδέρφια τους [Ονόματα ξαδέλφων]και ήταν μαζί τα κορίτσια [Ονόματα παιδιών] τιμωρούσαν πάντα τα κορίτσια και έδειχναν αδυναμία στο [Ονόματα ξαδέλφων], η γιαγιά τους αλλά πιο πολύ η μητέρα των κοριτσιών.
Όταν πήγαιναν κάπου όλα τα παιδιά με τους κηδεμόνες τους (δηλ. οι αδελφές της μητέρας των κοριτσιών με τα παιδιά τους ), όλοι έπαιρναν κάποιο δωράκι στα παιδιά τους, μόνο η [Ονόματα παιδιών] δεν έπαιρναν και τα κοριτσάκια ζήλευαν. Έλεγε η μητέρα τους στα κορίτσια ότι είναι χοντρές, άσχημες με φρυδάρες και ότι έχουν κυτταρίτιδα. Επίσης ότι ο [Ονόματα ξαδέλφων] ήταν πολύ όμορφα παιδιά και ότι τα αγαπάει περισσότερο από τα παιδιά της (δηλ. [Ονόματα παιδιών]). Πριν 3 χρόνια περίπου είχαν κάνει εκδρομή για κάποιο οικογενειακό γεγονός στα Τρίκαλα μαζί με τα ξαδέρφια τους και τους κηδεμόνες τους και όταν κάποιο βράδυ πήραν σουβλάκια όλα τα άλλα παιδιά στα κορίτσια η μητέρα τους αρνήθηκε να πάρει και αυτά παραπονιόντουσαν ότι πεινούσαν. 'Η μητέρα τους, τους είπε: «Δε 'θα φάτε διότι είστε χοντρές». Υπήρχαν φορές που τα κορίτσια κακοποιήθηκαν με ξύλο δηλ. την[Όνομα παιδιού] την έσερνε από τα μαλλιά η μητέρα της στο πάτωμα, την έβαζε στον τοίχο και της έριχνε σφαλιάρες, την τράνταζε από τους ώμους συχνά μπροστά στην αδερφή της γιαγιάς τους την κα. ΧΧΧΧΧΧΧ και εκείνη έλεγε ρίξε της κι άλλο. Την [Όνομα παιδιού] την έσερνε από τα χέρια στην σκάλα του κλιμακοστασίου για να πάει επίσκεψη στη θεία τους, τη μητέρα δηλ. του [Ονόματα ξαδέλφων], της έβαφε τα νύχια στα χέρια της [Όνομα παιδιού] με αποτέλεσμα να μένουν σημάδια για πολλές μέρες, της έσπασε κρεμάστρα πάνω στο χέρι επειδή έκατσε σε ένα πουκάμισο κατά λάθος, της έσφιγγε τα χέρια με πολύ δύναμη και είχαν πρηστεί.
Όταν τα έλεγαν τα παιδιά σε εμένα και εγώ ρωτούσα τη μητέρα γιατί γίνονταν αυτά, η μητέρα έλεγε ότι τα παιδιά είναι ψεύτρες και λένε ψέματα. Παρατούσε τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι και έβγαινε τα βράδια χωρίς να έχει στο σπίτι κάποιον να τα προσέχει, άλλες φορές τα παρατούσε στην αδελφή της και τα παιδιά κοιμόντουσαν στο πάτωμα πάνω σε μια κουβέρτα και το πρωί παραπονιόντουσαν ότι πονούσαν και τους έλεγε ότι δεν έχουν τίποτα.
Στο supermarket όπου πήγαιναν (Μαρινόπουλο, Καρφουρ στο Supermarket Δούκα) η μητέρα τους έλεγε αυτά που θα παίρνουν, όπως σοκολάτες, να τα τρώνε μέσα στο supermarket και τα χαρτιά να τα πετάνε κάτω από τα ράφια που έχουν τα προϊόντα, τους έλεγε επίσης να τρώτε κρυφά και γρήγορα να μην σας καταλάβουν. Δεν αγόραζε σχεδόν τίποτα στα παιδιά και ζητούσε ρούχα από τις αδελφές και φίλες της που φορούσαν τα παιδιά τους. Τα μόνα καινούρια ρούχα ήταν αυτά που έπαιρναν τα κορίτσια από δώρα από τις νονές και τους νονούς τους. Η [Όνομα παιδιού] είχε πρόβλημα με τα πόδια της διότι δεν την άφηνε η μητέρα της να φορέσει κανονικό νούμερο παπουτσιού που έπρεπε να φορά αλλά μικρότερο 1 έως και 2 νούμερα λέγοντάς της ότι έχει «ποδάρες» και το παιδί πονούσε. Κάθε μέρα τα παιδιά έτρωγαν μόνο μεσημέρι στη γιαγιά τους η οποία μαγείρευε ενώ η μητέρα του; δεν τούς μαγείρευε ποτέ και το ψυγείο, της ήταν κυριολεκτικά άδειο. Κάθε βράδυ τα κορίτσια ζητούσαν κάτι να φάνε διότι πονούσε το στομάχι τους, δεν τους έδινε τίποτα, ούτε τοστ, ούτε χυμό, ούτε ένα φρούτο που βέβαια δεν υπήρχαν σπίτι τους. Μόνο 1 ποτήρι γάλα έπιναν και Κάποιες φορές τα παιδιά είχαν τάση εμετού (ενώ η μητέρα έκρυβε σοκολάτες για να της τρώει η ίδια).
Όταν πήγαιναν να πληρώσουν το φροντιστήριο των Αγγλικών Κάθε μήνα η γιαγιά τους παρακαλούσε τη δασκάλα τους να τους κάνει καλύτερη τιμή, λέγοντας ότι «τα καημένα τα' κορίτσια δεν έχουν πατέρα είναι ορφανά» μπροστά στα παιδιά. .
Τα είχαν ξεχάσει τα παιδιά στο σχολείο σε σχόλασμά τους. Έλεγαν τα παιδιά ψεύτρες και τα έβαζαν να τσακώνονται μεταξύ τους, ο παππούς τους, τους έλεγε ότι ο πατέρας τους τα παράτησε και ότι όταν ήταν εδώ πήγαινε με γκόμενες στα παγκάκια κάθε βράδυ, ότι είχε διαφορετικές γυναίκες. Η  μητέρα τους, τους έλεγες ότι «ο πατέρας σας, σας παράτησε για μια ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ» και όταν τα παιδιά αντιδρούσαν έλεγε στους γονείς της «Δε θα χαλάσουμε τις ζωές μας για αυτά τα σκατά». Σκατά αποκαλούσε τα παιδιά όπως επίσης γαϊδούρια, γουρούνια, πανούκλες, βρώμες, ηλίθιες κλπ.
Όταν έβλεπε στην τηλεόραση το Ρουβά ή τον Σπαλιάρα έλεγε στα παιδιά ότι θα τα παρατούσε όλα για αυτούς. Έλεγε επίσης ότι έπρεπε να είχε παντρευτεί πλούσιο και όχι τον πατέρα τους και κάποιες φορές για να τα φοβίσει τους έλεγε ότι θα τα άφηνε στα ορφανοτροφεία ή στους δρόμους. Ότι λεφτά μάζευαν στον κουμπαρά τους από κάλαντα που έλεγαν στον παππού τους, τις γιορτές κλπ: τα έπαιρνε και τα χαλούσε εκείνη για τον εαυτό της. Με κάποιο μέρος των χρημάτων που είχαν μαζέψει τα παιδιά πήρε laptop, υποτίθεται για τα παιδιά, όμως το χρησιμοποιούσε εκείνη να μιλάει στο facebook με άντρες. Δεν άφηνε τα παιδιά να έχουν το laptop, κλειδωνόταν στο δωμάτιό της και όταν τα παιδιά την παρακαλούσαν να παίξουν ή να τους δώσει λίγη σημασία εκείνη τους φώναζε να φύγουν με άγριο τρόπο και έκλεινε την πόρτα, άλλες φορές έλεγε ότι ήταν. κουρασμένη. Τα παιδιά δεν είχαν παρέα κανέναν και περνούσαν την κενή ώρα τους κλεισμένα και δεν τα άφηνε να φέρουν ούτε ένα παιδάκι στο σπίτι, ούτε εκείνα να πάνε σε άλλα παιδάκια να παίξουν.
Πριν 2 έως 3 μήνες περίπου βρήκαν προφυλακτικά στο σπίτι τους μέσα σε ένα συρτάρι που το χρησιμοποιούν τα παιδιά διότι έχει μέσα κρέμες για τα χέρια τους επειδή το χειμώνα σκάνε. Τα παιδιά αμέσως επικοινώνησαν με εμένα και μου είπαν «Τι είναι αυτό το μπλε κουτάκι μπαμπά που είναι μια γυναίκα γυμνή απ' έξω κι όταν το ανοίξεις γράφει για ερωτικές απολαύσεις;»
Τα παιδιά μη έχοντας κάτι να κάνουν έγραψαν ένα τραγουδάκι για μένα το Ι love you dady το τραγουδούσαν και η μητέρα τους φώναζε να σταματήσουν λέγοντας τους: «δε θέλω τραγούδια για τον πατέρα σας εδώ μέσα». Τα παιδάκια συνέχισαν να τραγουδούν και εκείνη τα χτύπησε και έβαζε τους γονείς της να τα μαλώνουν. Πέντε φορές περίπου τους είπε: «θα σας δώσω στον πατέρα σας για να κάνω τη ζωή μου όπως ο πατέρας σας κάνει τη ζωούλα του.»
Δύο έως τρεις φορές τελευταία τους είπε να κάνει ο πατέρας σας τα χαρτιά και τις ενέργειες να πάρει την επιμέλεια εκείνοι; να του το πείτε και γρήγορα μάλιστα να μην αργεί. Μετά τους είπε «Ακόμα ο πατέρας σας να αρχίσει τις Διαδικασίες για την επιμέλειας» Η γιαγιά τους τούς έλεγε ότι «όταν ο πατέρας σας κάνει άλλο παιδί δε θα σας αγαπά». Όταν τα παιδιά πάνε στο σχολείο τους δεν τους δίνει χαρτζιλίκι ούτε για ένα μπουκάλι νερό. Το μόνο που είχε δώσει ήταν 0,20 λεπτά του ευρώ για ένα μήνα και στα δυο κορίτσια. Δεν τα πήγαινε πουθενά ούτε βόλτες, ούτε παιδική χαρά, ούτε cinema. Μόνο 1 φορά τα πήγε cinema όταν κέρδισε εισιτήρια από τα δημητριακά Κορν Φλεικς. Έχει στρέψει όλη της την οικογένεια εναντίον των παιδιών, τις αδελφές της και τους γονείς της έλεγαν πρόσφατα όλοι μαζί στα παιδιά ότι «ο πατέρας σας σάς παράτησε και έφυγε». Όταν τα παιδιά αντιδρούσαν και έλεγαν ότι δεν μας παράτησε ο μπαμπάς μας εκείνοι με τις φωνές τους σκέπαζαν τις φωνές των παιδιών κάνοντάς τα να κλαίνε.
Όταν εκείνα είπαν πάλι ότι «ο μπαμπάς δεν μας παράτησε και εσύ μαμά μας έβαζες να τρώμε κρυφά στα supennarket », όλοι γύρισαν και είπαν: «αυτό να μείνει μυστικό να μην το πείτε σε κανέναν άλλο». Κι όταν τα παιδιά επανέλαβαν το ίδιο ότι είναι κακό πράγμα πάλι είπαν να το ξεχάσουν και να       μην πουν τίποτα άλλο σε κανέναν.  
Πολλές φορές πονούσαν τα μάτια τους και δεν τα πήγαινε στο γιατρό. Η [Όνομα παιδιού] συγκεκριμένα έχει αλλεργία βαριάς μορφής με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει από τη μύτη. Αυτό συμβαίνει σχεδόν όλες τις εποχές, μόνο μια "φορά την πήγε στο γιατρό στην αρχή, ποτέ άλλοτε. Έπειτα η Ε[Όνομα παιδιού] έχει χαλασμένο δόντι εδώ και ένα χρόνο περίπου. Παραπονιέται αλλά δεν την έχει πάει στον οδοντίατρο. Επίσης πολλές φορές το χειμώνα τα παιδιά κρυώνουν διότι δεν ανάβουν θερμοσυσσωρευτές που έχουν στο σπίτι και βάζει η μητέρα τους τα παιδιά να σκεπάζονται με λεπτά παπλώματα ενώ η μητέρα με 5 φορές πιο χοντρό πάπλωμα.
Αντίθετα, τα παιδιά όταν έρχονται στο σπίτι μας, όπου διαμένω με τη μνηστή μου, ΧΧΧΧΧΧΧΧ και τους γονείς μου, τρέχουν, παίζουν αμέριμνα και δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι της καθής, αφού εμείς τα υπεραγαπάμε και ασχολούμαστε συνεχώς μαζί τους.
Κατόπιν όλων αυτών, τα παιδιά έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συμβιώσουν "μαζί μου και με την οικογένειά μου και υποβάλλουμε αίτημα να κληθούν τα παιδιά από τον αξιότιμο κ. Δικαστή για να δηλώσουν σ' εκείνον την επιθυμία τους αυτή. Ακόμη και η ίδια η καθής έχει εκδηλώσει τη βούλησή της να στείλει τα παιδιά σε μένα για να συμβιώσουν μαζί μου.
Επειδή κατόπιν των ανωτέρω και συμβιώνοντας τα παιδιά μαζί μου, αφού μου ανατεθεί η επιμέλειά τους, απαιτείται για την εν γένει διαβίωση, διατροφή, ένδυση, ιατρική παρακολούθηση το ποσό των ευρώ 300,00 μηνιαίως για το καθένα απ' αυτά, ήτοι συνολικά 600,00€ μηνιαίως.
Επειδή η καθής εργάζεται ως υπάλληλος στην εταιρία ΧΧΧΧΧΧΧΧ αποκερδαίνουσα τουλάχιστον το ποσό των 1.300,00 € μηνιαίως και μπορεί να συνεισφέρει το παραπάνω ποσό ως συμμετοχή της στη διατροφή των τέκνων μας, αφού εγώ που εργάζομαι στο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και εισπράττω το ισόποσο περίπου, θα συνεισφέρω στην παροχή στέγης και θα συμβάλλω στην κάλυψη βιοτικών τους αναγκών παρέχοντας σε αυτά τις προσωπικές μου φροντίδες, όπου χρειάζονται.
Επειδή η καθ' ής είναι υποχρεωμένη από το νόμο να μου καταβάλει για λογαριασμό των ανήλικων τέκνων μας, ως μηνιαία διατροφή το ποσό των 300,00 € για το καθένα, το οποίο πρέπει να καταβάλλεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, από την κοινοποίηση της αίτησης μου και εντεύθεν.
Επειδή τα ανήλικα τέκνα μας στερούνται περιουσίας και πόρων και αδυνατούν να εργαστούν προς βιοπορισμό, λόγω της ηλικίας τους.
Επειδή αδυνατώ να καλύψω τις κατά τα ανωτέρω στοιχειώδεις ανάγκες των ανήλικων τέκνων και η κατάσταση αυτή επηρεάζει δυσμενώς την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, καθώς και την ψυχική ισορροπία τους.
Επειδή πρέπει να εξασφαλισθεί το αναγκαίο χρηματικό ποσό για την ομαλή ανάπτυξη των ανήλικων τέκνων μας.
Επειδή σύμφωνα με, τα παραπάνω εκτιθέμενα η διατροφή που πρέπει να μου επιδικασθεί ανέρχεται στο ποσό των 300,00 € μηνιαίως, για το κάθε παιδί, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μου καταβάλλει χωρίς να διακινδυνεύσει η δική της διατροφή.
Επειδή υφίσταται κίνδυνος διαταραχής του ψυχισμού των ανήλικων τέκνων μας από τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, παρισταμένης επειγούσης ανάγκης χορηγήσεως του πιο πάνω χρηματικού ποσού για την αντιμετώπιση των αναγκών επιβιώσεως των ανήλικων τέκνων μας και την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειάς τους σε μένα, τον αιτούντα και της συμβιώσεως των μαζί μου.
Επειδή τα τεκνά μας διαμένουν ήδη προσωρινά στην κατοικία μου με την συναίνεση της καθής από τις αρχές του Ιουνίου 2010,πλην όμως αυτή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και έτσι αναγκάστηκα να προσφύγω στον Κ. Εισαγγελέα Ακροάσεων ο οποίος έδωσε εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Δημητρίου να την καλέσει και να της κάνει παρατηρήσεις για την συμπεριφορά της αυτή .
Επειδή η καθης ζήτησε να συντάξουμε ιδιωτικό συμφωνητικό για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας των τεκνών μας σε μένα και ενώ το έστειλε με FΑΧ ο υπογραφών πληρεξούσιος δρος μου στον πληρεξούσιο δρο της κ. Παπαδόπουλο, τώρα αρνείται να το υπογράψει παραμένοντας η κατάσταση σε εκκρεμότητα.
Επειδή το Δικαστήριο Σας πρέπει να προβεί επειγόντως σε ρύθμιση της κατά τα ανωτέρω υπάρχουσας κατάστασης, για την κατά το δυνατόν διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας των ανηλίκων τέκνων μας αναθέτοντας σε μένα την προσωρινή επιμέλεια τους.
Επειδή λόγω του κατεπείγοντος πρέπει να μου χορηγηθεί προσωρινή διαταγή αναθέσεως της προσωρινής επιμέλειας μέχρι εκδόσεως αποφάσεως επί της παρούσης αιτήσεως.
Επειδή λόγω αδυναμίας μου να ανταποκριθώ μόνος στην κάλυψη των αναγκών και να εξασφαλίσω την διατροφή των τέκνων μα, συντρέχει επείγουσα περίπτωση να διατάξει το Δικαστήριο την επιδίκαση προσωρινής διατροφής (Κ.Πολ.Δ. 729 παρ. 1) υπέρ των τέκνων μας, η οποία δέον να ορισθεί στο ποσό των 600 ευρώ μηνιαίως (300 ΕΥΡΩ για το κάθε ένα).
Επειδή η παρούσα αίτηση είναι νόμιμη και βάσιμη κατ' ουσίαν.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Α ΥΤΟΥΣ
και όσα θα προστεθούν κατά τη συζήτηση με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.
ΖΗΤΩ
Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτησή μου.
Να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα και Να ανατεθεί προσωρινά σε
μένα η επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων μας.                                
Να υποχρεωθεί η καθης να μου καταβάλλει μηνιαίως υπέρ των τέκνων μας το ποσό των 600 ευρώ ήτοι. 300 ευρώ για το καθένα,  ως ασφαλιστικό μέτρο για την προσωρινή διατροφή τούτων, προκαταβολικώς κατά μήνα από την επίδοση της παρούσης και με τον νόμιμο τόκο από την καθυστέρηση εκάστης Δόσεως και μέχρις εξοφλήσεως

Να μου χορηγηθεί προσωρινή διαταγή αναθέσεως της προσωρινής
επιμέλειας σε μένα τον αιτούντα μέχρι εκδόσεως, αποφάσεως επί της παρούσης αιτήσεως.
Να καταδικασθεί η καθης στην εν γένει δικαστική μου δαπάνη.

Αθήνα, 28-6- 2010
Ο Πληρεξούσιος  Δικηγόρος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
       



ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ
Γενικός Αριθμός Κατάθεσης           : 124708/2010

Αριθμός Κατάθεσης Δικογράφου    : 10994/2010

Στην Αθήνα και στο Κατάστημα του Πρωτοδικείου, σήμερα την 07/07/2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:51 εμφανίστηκε στο Γραμματέα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ο / η δικηγόρος
(ΔΣΑ/8268) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ και κατέθεσε το παραπάνω δικόγραφο
ΑΙΤΗΣΗΣ.

Για την παραπάνω πράξη συντάχθηκε η έκθεση αυτή που υπογράφεται νόμιμα.

Ο καταθέσας                                                  Η Γραμματέας
                         
 (ΔΣΑ/8268) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ                    ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ





ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ


Γενικός Αριθμός Κατάθεσης         :   124708/2010
Αριθμός Κατάθεσης Δικογράφου  :   10994/2010


Στην Αθήνα και στο Κατάστημα του Πρωτοδικείου, μετά την συζήτηση του αιτήματος για έκδοση Προσωρινής Διαταγής προσδιορίστηκε η συζήτηση της ως άνω αίτησης ως ακολούθως:
        Ο / Η γραμματέας
ΠΡΑΞΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ         ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
                    Κτίριο                         5
                    Αίθουσα                      Ο
                    Ημερομηνία συζήτησης 22/11/2010
                    Αι Α κατάθεσης Δικασίμου         80
                    Ημέρα                        Δευτέρα
                    Ώρα                           09:00
Κοινοποίηση προ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΩΝ

Αθήνα. 2-9-10


                         
Ο / Η Δικαστής

ΤΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: