Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ σε σχόλιο στο http://save-zack-d65.blogspot.com/2010/11/blog-post_24.html

 Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του παιδιού άσκηση βίας και ψυχρή εκτέλεση δικαστικής απόφασης στην ΡΟΔΟ του 2011.
Σήμερα 28/3/2011 στην ΡΟΔΟ επτάχρονο αγόρι το όποιο ζούσε μαζί με τον πατερά του τα τελευταία 3 χρόνια και μετά από απόφαση εφετείου χωρίς να συντρέχουν κάποιοι λόγοι και χωρίς να ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ η όποια ανέτρεψε την προηγούμενη απόφαση που έδινε την επιμέλεια στον πατερά ,έζησε στην τρυφερή αυτή του ηλικία την ΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Πήγε λοιπόν η μητέρα και τα πηρέ από το σχολειό μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών δάσκαλων και γονέων στην κυριολεξία σέρνοντας το .
Το παΐδι φώναζε ΒΟΗΘΕΙΑ φωνάξτε τον πατερά μου αλλά η (ΜΗΤΕΡΑ) έχοντας το<< ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ >> στα χεριά της άσκησε το δικαίωμα της με τον τρόπο που θεώρησε αυτή σωστό διότι το παΐδι αρνιόταν να την εξακολουθήσει .
 Έβγαλε σχεδόν λιπόθυμο μέχρι την πόρτα του σχολειού με γονείς καθηγητές να είναι ανήμποροι να βοηθήσουν.
Όταν ο πατέρας πήγε να επέμβει και να ζητήσει να σταματήσει η βία που ασκούταν εκείνη την στιγμή στο παΐδι του τότε λειτούργησε η πολιτεία και οι νομοί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΙΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΠΟΣΑ ΚΕΝΑ ΝΟΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ευρωπαϊκή σύμβαση του Στρασβούργου για τα δικαιώματα του παιδιού.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ …………Δεν υπάρχουν σχόλια: